Helminauhat ohje, FIN

SKU
HFP0004
Varastossa
6,00 €

Hand Finnished tiimin neulojan Johanna Virtasen ohje Helminauhat-sukkiin. Sukat neulotaan 200m/50g sukkalangasta ja vaikka ohje on naisen koolle 38, kokoa voi muuttaa pidentämällä tai lyhentämällä jalkaterän pituutta. Nämä sukat on suunniteltu erityisesti käsinvärjätylle merinosukkalangalle jonka vivahteikkuus pääsee hyvin oikeuksiinsa sileässä neuloksessa. 


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Voit myös tilata vartavasten tätä ohjetta varten räätälöidyn lankapaketin minkä mukana tulevat myös helmet mitä sukkiin tarvitsee. Värivaihtoehtoja löydät sivun alalaidasta, ja pystyt helposti lisäämään lankapaketin ohjetilauksesi lisäksi. Ylelliset käsinvärjätyt langat värjää Suomessa Bris Yarns jonka takana toimii Forssalainen Johanna Virtanen. 

Ohjeet
Lisätietoja
Suunnittelija Johanna Virtanen
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili