II Sukkasalaisuus

SKU
HFSS0002

29,00 €

Supersuosittu Sukkasalaisuus saa paljon toivottua jatkoa; mukana salaisuuksia suunnittelemassa Lumi Karmitsa, Niina Laitinen ja Jonna Kalliomäki!

Toinen Sukkasalaisuus (maaliskuu 2023) tuo sinulle upouuden sukkaohjeen joka kuukausi tilauksen aikana! Ohjeet suunnitellaan varta vasten Sukkasalaisuutta varten, eivätkä ne ole muualla myynnissä tilauksen aikana. Ensimmäinen ohje ilmestyy 1.3.2023, eli kuukausi ensimmäisen Sukkasalaisuuden päättymisen jälkeen. 

Kenelle Sukkasalaisuus on suunniteltu?

Sukkasalaisuus on jälleen äärimmäisen salainen, mutta sen verran voimme kertoa, että kuten ihkaensimmäisessä salaisuudessa, sukkamallit on suunniteltu naisen jalkaan, vaikka kuviot eivät välttämättä aina ole erityisen naisellisia. Erilaiset jalan koot on otettu huomioon niin, että jalkaterän kokoa pystyt säätämään kokohaitarilla 37-42. Ohjeita tulee sekä puolipitkille että pitkille sukille.

Sukat ovat kaikki kirjoneuletta ja vaikeustasoltaan helppoja tai keskivertokinkkisiä. Aloitteleva neuloja saattaa saada hieman purtavaa tietyissä malleissa, mutta ei ole mitään syytä etteikö sama neuloja pystyisi nauttimaan näiden kaikkien mallien neulomisesta.

Ketkä ovat suunnittelemassa Sukkasalaisuutta?

Toisen Sukkasalaisuuden suunnittelijoiksi on saatu kova kolmikko: Jonna Kalliomäki, Lumi Karmitsa ja Niina Laitinen. Vaikka kaikki kolme kuuluvat Suomen suosituimpiin suunnittelijoihin, poikkeavat he suunnittelutyyliltään toisistaan melkolailla. Sukkasalaisuus antaakin tilaajille mahdollisuuden spontaanisti tutustua erilaisiin suunnittelijoihin! 

Miksi salaisuus?

Koska se on jännittävää ja kutkuttavaa! Intohimoisille neulojille Sukkasalaisuus antaa iloisen yllätyksen ja uuden projektin kerran kuussa.  

Entäs langat?

Kaikki mallit on suunniteltu joko keskipaksulle (260m/100g) tai paksulle (200m/100g) sukkalangalle. Mallit on suunniteltu mielessä pitäen se, että sopivaa lankaa on helposti saatavilla, ehkä jopa neulojan omasta varastosta. Tämä tilaus ei siis välttämättä kerrytä lankavarastojasi laisinkaan - päinvastoin!

Tervetuloa mukaan Sukkasalaisuuteen - tästä voit kuiskutella kaverillekin!


  • Ohjeet ilmestyvät omalle tilillesi "Omat ladattavat tuotteet" -kohtaan aina niiden ilmestymispäivinä. Ohjeita ei siis lähetetä sähköpostiin, vaan saat ne suoraan omalta tililtäsi. Muista siis kirjautumistietosi omalle tilillesi tarkkaan. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen support@handfinnished.fi.
  • Kun teet tilauksen, saat heti käsiisi kaikki jo ilmestyneet ohjeet (jos niitä on sillä hetkellä jo ilmestynyt) omalta tililtäsi ladattavista tuotteista. Tulevia ohjeita pitää valitettavasti odotella niinkuin kaikkien muittenkin!
  • Voit peruuttaa tilauksesi 28.2.2023 asti, jonka jälkeen tilaus on sitova.

II Sukkasalaisuus ohjeet:

Ohje #1: Sukkasalaisuus Ohje #1: Sukkasalaisuus
II Sukkasalaisuus Ohje #2: Sukkasalaisuus
II Sukkasalaisuus Ohje #3: Sukkasalaisuus
II Sukkasalaisuus Ohje #4: Sukkasalaisuus
II Sukkasalaisuus Ohje #5: Sukkasalaisuus
II Sukkasalaisuus Ohje #6: Sukkasalaisuus
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili