III Sukkasalaisuus

SKU
HFSS0003

29,00 €

Sukkasalaisuudessa neulotaan tällä kertaa pitsejä ja palmikoita! Pintaneulesalaisuuksia suunnittelemassa ovat ansioituneet pitsien ja palmikoiden taitajat:

  • Niina Laitinen (@niinalaitinendesigns, @taimitarha)
  • Sari Suvanto (@langanrytmi) ja 
  • Hannemari Lehtonen (@hnnmrdesigns)

Kolmas Sukkasalaisuus (syyskuu 2023) tuo sinulle tuttuun tapaan upouuden sukkaohjeen joka kuukausi tilauksen aikana. Ohjeet suunnitellaan varta vasten Sukkasalaisuutta varten, eivätkä ne ole muualla myynnissä tilauksen aikana. Ensimmäinen ohje ilmestyy 10.9.2023 ja sen jälkeen joka kuukauden 10. päivä. Kaiken kaikkiaan ohjeita ilmestyy kuusi kappaletta.

Kenelle Sukkasalaisuus on suunniteltu?

III Sukkasalaisuus on räätälöity erityisesti pintaneuleiden eli pitsi- ja palmikkoneuleiden ystäville. Sukkamallit ovat tyyliltään naisellisia, ja ohjeita tulee sekä puolipitkille että pitkille sukille. Erilaiset jalan koot on otettu huomioon niin, että jalkaterän kokoa pystyt säätämään kokohaitarilla 37-42.

Mallien vaikeustaso on keskivertokinkkinen tai hieman haastavampi. Virtuoosimaisia liikkeitä sinun ei siis tarvitse osata, mutta saatat saada tämän Sukkasalaisuuden parissa hieman aivojumppaa. Toivotamme myös aloittelevat neulojat tervetulleiksi, sillä pintaneuleet ovat tyypillisesti erittäin aloittelijaystävällisiä, ja ”aukeavat” pienen pähkäilyn päätteeksi lähes kaikille.

Ketkä ovat suunnittelemassa Sukkasalaisuutta?

Pitsit ja palmikot -Sukkasalaisuuteen on valikoitunut erityisesti pintaneuleita rakastavia suunnittelijoita. Niina, Hannemari ja Sari ovat kaikki monipuolisia suunnittelijoita, ja tuletkin saamaan kiinnostavan kokoelman ohjeita tämän Salaisuuden aikana. Jos joku suunnittelijoista on sinulle vielä tuntematon, kannattaa käydä kuikuilemassa heidän sometilejään Facebookissa/Instagramissa (tägit löydät tämän sivun alusta). 

Miksi salaisuus?

Koska se on jännittävää ja kutkuttavaa! Intohimoisille neulojille Sukkasalaisuus antaa iloisen yllätyksen ja uuden projektin kerran kuussa. Joillekin Sukkasalaisuus on ollut mieleinen siksi, että se vie pois valinnan vaikeuden, kun seuraava projekti tupsahtaa eteen automaattisesti kerran kuussa! 

Entäs langat?

Kaikki sukat neulotaan joko keskipaksusta (n. 260 m/100 g) tai paksusta (n. 200 m/100 g) langasta. Aivan ohuesta langasta tehtyjä malleja tämä tilaus ei siis sisällä. Tarvittavat langat on melkein jokaisen helppo hankkia lähimmästä marketista tai omista lankavarastoista. Pintaneuleissa ei ole värejä määritteleviä kuvioita, joten pari kerää mitä tahansa mieleistä väriä riittää kuhunkin malliin mainiosti.

 

Tervetuloa mukaan Sukkasalaisuuteen - tästä voit kuiskutella kaverillekin!


Ohjeet ilmestyvät omalle tilillesi "Omat ladattavat tuotteet" -kohtaan aina niiden ilmestymispäivinä. Uudet ohjeet lähetetään tilaajille ilmestymispäivänä myös uutiskirjeenä, mutta huomaa, että tilauspäivääsi ennen ilmestyneitä ohjeita ei lähetetä jälkikäteen sähköpostiin. 

Muista kirjautumistietosi omalle tilillesi tarkkaan. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen support@handfinnished.fi. 

Kun teet tilauksen, saat heti käsiisi kaikki jo ilmestyneet ohjeet (jos niitä on sillä hetkellä jo ilmestynyt) omalta tililtäsi ladattavista tuotteista. Tulevia ohjeita pitää valitettavasti odotella niinkuin kaikkien muittenkin!

Voit peruuttaa tilauksesi 9.9.2023 asti, jonka jälkeen tilaus on sitova. 

III Sukkasalaisuus ohjeet:

Ohje #1: Sadelaulu - Niina Laitinen Ohje #1: Sadelaulu - Niina Laitinen
Ohje #2: Magdaleena - Hannemari Lehtonen Ohje #2: Magdaleena - Hannemari Lehtonen
Ohje #3: Mamselli - Sari Suvanto Ohje #3: Mamselli - Sari Suvanto
Ohje #4: Jouluntaikaa - Hannemari Lehtonen Ohje #4: Jouluntaikaa - Hannemari Lehtonen
Ohje #5: Mette-Maariat - Niina Laitinen Ohje #5: Mette-Maariat - Niina Laitinen
Ohje #6: Sukkasalaisuus Ohje #6: Sukkasalaisuus
Salainen BONUSOHJE! Salainen BONUSOHJE!
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili