Lupaus taivaalla ohje, FIN

SKU
HFP0035
Varastossa
5,90 €

Lupaus taivaalla juhlii ilotulituksen tuoman uuden alun tunnetta. Tämä malli on parhaimmillaan kun varren ilotulitukset neulotaan liukuvärjätystä langasta, esimerkiksi Viking Nordlys jota on käytetty kuvan sukissa. Voit myös käyttää eri väristä kuviolankaa kumpaankin sukkaan ja saada aivan erilaisen rakettishown kumpaankin jalkaan! 

Ohjeessa käytetty lanka on fingering-vahvuista eli noin 400m/100g. Ohjeen mukaan tehtynä sukat ovat kokoa 38-39 ja sopivat parhaiten ns. normipohkeelle eli 35-39cm. Valitsemalla paksumman langan saat sopivat sukat isommalle pohkeelle. Yksivärisen jalkaterän saat helposti neulottua juuri sen pituiseksi kuin haluatkin. 

Vinkki! Viking Nordlys-lanka sopii neulottavaksi sekä ohuemman 400m/100g että paksumman 260m/100g langan (esim. Kaupunkilangan Rotvalli) kanssa. Voit siis nauttia väriloistosta ja silti neuloa myös isommalle pohkeelle passelit sukat.

Hanni Kaartoaho Design 


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Hanni Kaartoaho
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili