Sekaisin mandalasta ohje, FIN

SKU
HFP0029
Varastossa
4,90 €

Hanni Kaartoahon malli "Sekaisin mandalasta" neulotaan fingering-vahvuisesta (n. 400m/100g) langasta, ja se voi laittaa sinut sekaisin myös värivaihtoehtoja valitessa! Tämä malli toimii nimittäin mainiosti, valitset sitten tummemman tai vaaleamman kuviovärin, ja myös liukuvärjätyt langat sopivat kuvioväriksi erinomaisesti. 

Ohjeen mukaan tehtynä saat n. 38 kokoa olevat sukat, mutta kokoa voit muuttaa säätämällä neuletiheyttä eli puikkokokoa, tai valitsemalla paksumman langan jos käsialasi on tiukka tai tahdot leveämpään tai miehen jalkaan sopivat sukat. 

Hanni Kaartoaho Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Hanni Kaartoaho
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili