Tropikaija ohje, FIN

SKU
HFP0024
Varastossa
5,90 €

Tropikaija on 25-vuotiaan Turkulaisen Hanni Kaartoahon käsialaa, ja vaikka mallin taidokkuudesta sitä on vaikea uskoa, Tropikaija on ensimmäinen Hannin suunnittelema neulemalli. Vaikka Hanni on uusi tulokas neulepiireissä, aloittelija hän ei käsitöiden saralla ole. Ammatiltaan hän on vaatturi, ja harrastanut neulomista ja piirtämistä pienestä pitäen. 

Tässä mallissa käytetään fingering-vahvuista (n. 200m/50g) lankaa, ja se on omiaan liukuvärjätyille langoille kuten mallikuvassa. Ohjeen mukaisesti neulottuna saat noin 38 kokoiseen jalkaan sopivat sukat, mutta jalkaterää voi helposti pidentää jatkamalla pohjavärillä neulottua kärjen osuutta. Pienempää jalkaa varten voit nipistää muutaman kerroksen jalkaterän kaavion lopusta tai muuttaa neuletiheyttä valitsemalla hieman tavallista pienemmät puikot. 

Pituudeltaan nämä sukat ovat puolipitkät, reilu 30cm kantapään alta. Varressa on muotoilut joten sukat istuvat jalkaan hyvin. 

Voit myös neuloa nämä sukat paksummasta 130m/50g langasta jos käsialasi on kovin napakka tai haluat muhkeampaan jalkaan sopivat sukat. 

Hanni Kaartoaho Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Links
Lisätietoja
Suunnittelija Hanni Kaartoaho
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili