Haluatko ohjeitasi meille myyntiin?

Me tarjoamme Suomen kattavimman palvelun suunnittelijoille, ja kannustamme myös lahjakkaita aloittelevia suunnittelijoita tuomaan työtään neulojien eteen. Sinun ei tarvitse olla ekspertti kaikessa (me kaikki tarvitsemme tiimin ympärillemme) koska me voimme auttaa hienosäätämään ohjeesi ammattimaiselle tasolle.   

Meille laatu on tärkeää, ja asiakkaiden luottamus ansaitaan hyvillä kokemuksilla ohjeiden suhteen. Emme ota myyntiin malleja joissa ei ole jotain omaa tai uutta. Näin varmistamme asiakastyytyväisyyden, ja luomme ympäristön missä sekä huippusuunnittelijat että vähemmän tunnetut tulevat neulegurut saavat ylpeänä myydä töitään. 

Kattavaan palveluumme kuuluu:

- Ohjeiden tarkistaminen ja tarvittaessa puhtaaksikirjoittaminen ammattineulojan toimesta.

- Koeneulonta Suomen monilahjakkaimman neulojatiimin toimesta.

- Ohjeiden automaattinen lähettäminen asiakkaille, joten ohjeen suunnittelijan ei tarvitse kytätä tilauksia tai reagoida niihin mitenkään. 

- Myyntiraportit ja palkkioiden maksaminen vaivattomasti verokortilla tai laskulla. Palvelumme sopii hyvin myös yksityishenkilöille.

- Tekninen tuki asiakkaille (suunnittelijan ei tarvitse lähettää mitään tai tehdä mitään ellei hänelle tule itse ohjeeseen liittyviä kysymyksiä).

- Hedelmällinen ja reilu yhteistyö sekä sitoutuminen salassapitoon. 

Ohjeiden hienosäätäminen ja koeneulonta ovat maksuttomia palveluita kaikille "meidän" suunnittelijoillemme. 

Jos olet kiinnostunut myymään ohjeitasi meidän kauttamme, otathan yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma@handfinnished.fi