Ladattavat neuleohjeet

Tervetuloa Suomen alkuperäiseen neuleohjekauppaan netissä! 

UUTTA! Latauskertoja ohjeille on nyt rajoittamaton määrä! Voit siis palata HF ohjekirjastoosi milloin vain ja nauttia tilaamistasi ohjeista. 

Hand Finnished on palvellut sekä suunnittelijoita että neulojia vuodesta 2018. Kuuntelimme miksi ohjeiden myynti ja osto on Suomessa usein vaivalloista, ratkaisimme ongelmat ja siten syntyi Suomen ensimmäinen ja ainoa täyden palvelun ohjekauppa.  

Kaikki täältä ostamasi ohjeet on suunnitellut joko ammattisuunnittelija tai nouseva tähti neulesuunnittelun saralla. Jokainen ohje on koeneulottu vähintään kahden eri neulojan toimesta varmistaaksemme että saat nauttia selkeistä ohjeista. 

HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen omalta tililtäsi. Jos lataat ohjeita puhelimellasi, muista kääntää se vaaka-asentoon, jolloin näkymä muuttuu ja näet kaikki oman tilin tiedot. Voit ladata ohjeen heti kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä. Latauskertoja on rajoittamaton määrä jotta voit rakentaa itsellesi mukavan ohjekirjaston!

Haluaisitko oman ohjeesi meille myyntiin?

Lisätietoja löydät täältä:

https://www.handfinnished.fi/haluatko-ohjeitasi-meille-myyntiin

Tuotteet 1-36 / 205

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
  • Tuotteet 1-36 / 205

    Sivu
    per sivu
    Aseta nousevaan järjestykseen
    View as Ruudukko Luettelo