Heinikkilät ohje, FIN

SKU
HFP0016
Varastossa
6,90 €

Rakkaudesta vanhoihin taloihin ja rakennuksiin suunnittelija Heini Perälä halusi haastaa itsensä suunnittelemaan taloaiheiset sukat, ja tässä on ihana lopputulos. Näissä sukissa on aiheena kuvitteellinen Heinikkilän puutalokaupunki, josta löytyy komeat pohjalaistalot, rintamamiestaloja, puutalokortteli ja vaikka siirtolapuutarhan minimökit. Voit muuttaa värityksiä mielesi mukaan ja upottaa näin sukkiin jonkin sinulle itsellesi rakkaan talon.

PDF-tiedostona lähetettävä 17-sivuinen ohje sisältää hyvät kaaviokuvat ja kirjalliset ohjeet Heinikkilä-sukkiin kolmessa eri koossa. 

Heinikkilät n. 130m/50g vahvuisesta langasta:

Koko:  38-39
Pohkeen ympärys: noin 32-35 cm, eli kapealle säärelle
Puikkosuositus: 3mm
Langanmenekki noin 185g

Heinikkilät naiselle n. 100m/50g vahvuisesta langasta:

Koko:  38-39
Pohkeen ympärys: noin 35-40
Puikkosuositus: 3,5mm
Langanmenekki noin 260g

Heinikkilät miehelle n. 100m/50g vahvuisesta langasta:

Koko:  42-43
Pohkeen ympärys: noin 42-45cm
Puikkosuositus: 3,5mm
Langanmenekki noin 295g

Heini Perälä Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Heinikki
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili