Hellikki ohje, FIN

SKU
HFP0137
Varastossa
4,90 €

Hellikki-sukissa on leikitelty karjalaisen kirjontanäytteen mallilla. Se on toisinnettu vaakaan alkuperäisen mukaisesti ja nostettu pystyyn varressa. Resorin alle on myös tehty reikärivi, johon voi pujotella nyörin tai kuminauhan auttamaan sukkien pysymistä menossa mukana ja ylhäällä.

Traditio-sarjan sukkien kuvioiden alkulähde on museokokoelmien karjalaisissa kirjontamalleissa ja sukkaohjeiden nimet ovat muinaisia suomalaisia etunimiä. Hellikki on muinaissuomalainen etunimi ja siitä on maininta tässä yhteydessä Suomen Kulttuurihistoria I:ssa.

Lanka ja langanmenekki:
Nordia Oona, 75% villaa ja 25% polyamidia, n. 100 g / n. 260 m,
Väri A: Pohjaväri Keskiharmaa n. 190 g
Väri B: Kontrastiväri Luonnonvalkoinen n. 70 g

Vaihtoehtoisia lankoja:
n. 100 g / 250-275 m.
· Gjestal Maija
· Gründl Hot Socks Uni 6-
fach
· Järrbo Mellanraggi
· Kaupunkilanka Rotvalli
· Lankava Mainio
· Novita Nalle

Neuletiheys:

N. 26 s ja 34 krs sileää neuletta = 10 cm x 10 cm sileää neuletta

Puikot:
Sukkapuikot 3-3,5 mm käsialan mukaan

Koko:
Nainen 38-40

Sari Suvanto Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Sari Suvanto
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili