Jakob-sukat ohje, FIN

SKU
HFP0122
Varastossa
4,90 €

Tämä ohje on osa Sari Suvannon Muistojen sukkaset -ohjekokoelmaa. Ohjeet ovat myynnissä sekä yksittäisenä että neljän ohjeen kokoelmana.

"Halusin suunnitella isoisoisälleni Jakobille omat nimikkosukat, vaikka hän on minulle täysi mysteeri ja tarinoita hänestä en ole saanut selville. Jakobista on vain yksi valokuva olemassa ja siinä hän näyttää tyynen rauhalliselta tilalliselta Impilahdelta. Mietin pitkään mikä kuvaisi häntä parhaalla tavalla ja Jakobin sukkiin hain inspiraation Samuli Paulaharjun mallipiirroksista. Sukissa on kauniisti kiertyvät palmikot, joiden muotokieli on ottanut vaikutteita karjalaisten talojen päätykoristeista."

Lanka ja langanmenekki:

  • Lakian Lairalta Hupulaanen,
    85% suomalaista villaa, 15% nylon, juoksevuus n.100g/n. 230m
    Ruskea n. 190 g

Vaihtoehtoisia lankoja: (100 g / 220–240 m)

Jalovilla: Pässi
Rintalan tila: Ilo ja Suru Teetee: Tundra
Vuonue: Pentti WoolWomen: Sukkalanka

Neuletiheys: N. 26 s ja 34 krs sileää neuletta = 10 cm x 10 cm 

Puikot: Sukkapuikot 3-3,5 mm käsialan mukaan

Koko (miehen): 

38-40 (41-42) 43-44

Sari Suvanto Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Sari Suvanto
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili