Muistojen sukkaset ohjekokoelma, FIN

SKU
HFP0124
Varastossa
14,90 €

Sari Suvannon suunnittelema ohjekokoelma Muistojen sukkaset pitää sisällään neljä erilaista sukkamallia, jotka ovat myynnissä sekä erillisinä ohjeina että 35-sivuisena kokoelmana. Jokaisen yksittäisen mallin tiedot löydät helposti sivun alareunasta klikkaamalla kunkin mallin kuvaa.

"Olen suunnitellut pienoiskokoelman villasukkamalleja, jotka on nimetty isoisovanhempieni Annan, Jakobin, Paraskevan ja Ivanin mukaan ja tehty heitä ajatellen. On ollut erittäin mielenkiintoista kehitellä malleja ja samalla yrittää etsiä sukulaisilta jotain tietoa, joka personoisi henkilöitä joita en ole ikinä tavannut.

Kaikki kiertyy Laatokan Karjalaan ja siellä tarkemmin Impilahden Sumerian kylään sekä Sortavalan Möntsölään. Juureni ovat vahvasti Karjalassa ja sen perinteessä. Isoisovanhempani ovat tärkeä osa sukupolvien ketjussa, joka ulottuu nyt minuun ja omiin lapsiini saakka.

Muistojen sukkasten mallleissa on villasukkia useilla neulontatekniikoilla, Anna ja Ivan ovat kirjoneuleella toteutettuja, Paraskeva pitsineuletta ja Jakob palmikkosukka.

Tervetuloa tutustumaan sukuuni ja muistojen sukkasiin!"

Sari Suvanto Design 


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Sari Suvanto
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili