Oh honey ohje, FIN

SKU
HFP0146
Varastossa
5,90 €

Oh honey – sukat neulotaan fingering -vahvuisesta langasta ylhäältä alas. Palmikonkierroilla toteutettu, hunajakennoa muistuttava kuviointi on näyttävä, mutta yllättävän helppo tehdä. Hunajakenno jatkuu epäsymmetrisenä jalkaterän päälle ja antaa hauskan efektin muuten sileään jalkaterään. Tässä ohjeessa on ristiinvahvistettu kantapää ranskalaisella käännöksellä. Ohjeesta löydät neljä eri kokoa ja kuviointi neulotaan kaaviosta.

LANKA JA LANGANMENEKKI: 60-100 g fingering -vahvuista sukkalankaa (420m/100g). Mallisukissa on käytetty Yarn by Laurell Knits KiMO sock -lankaa värissä Fields of gold.


PUIKKOSUOSITUS: 2,25 mm ja 2,5 mm - 80 cm pyöröpuikot magic loop -tekniikkaa varten
Voit neuloa sukat myös sukkapuikoilla tai lyhyillä pyöröpuikoilla, mutta ohje on kirjoitettu neulottavaksi magic loop -tekniikkaa käyttäen.


NEULETIHEYS: 34 s x 42 krs sileää neulosta = 10 cm
KOOT:
1 = jalkaterän ympärys 18-20 cm (35-36) 2 = jalkaterän ympärys 20-22 cm (37-39) 3 = jalkaterän ympärys 20-22 cm (40-43) 4 = jalkaterän ympärys 25-27 cm (44-46)


TARVIKKEET: Palmikkopuikko, parsinneula päättelyä varten, sakset, silmukkamerkkejä.

Anniina Juuti Designs


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä. HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Anniina Juuti
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili