Paraskeva-sukat ohje, FIN

SKU
HFP0123
Varastossa
4,90 €

Tämä ohje on osa Sari Suvannon Muistojen sukkaset -ohjekokoelmaa. Ohjeet ovat myynnissä sekä yksittäisenä että neljän ohjeen kokoelmana.

"Isoisoäitini Paraskevan kauppiaanrouvan pitsisukat ovat koristeelliset ja niissä on vanhan maailman tunnelmaa. Paraskeva oli kotoisin Impilahden Sumerian kylästä, mutta avioliiton myötä puolison kanssa perhe perustettiin Sortavalan Möntsölään. Paraskevan sanottiin olleen yksi kauneimmista morsiamista mitä oli nähty. Suvulta saamani tiedon mukaan hän oli tarkka ja arvosti erityisesti kädentaitoja sekä ruuan laittoa ja leipomista. Paraskeva vietti viimeisimmät vuodet Suvannon suvun parissa tyttärensä Lempin perheessä."

Lanka ja langanmenekki:

  • Lakian Lairalta Hupulaanen,
    85% suomalaista villaa, 15% nylon
    n.100g/n. 230m
    Auringonkukka n. 160 g

Vaihtoehtoisia lankoja: (100 g / 220–240 m)

Jalovilla: Pässi
Rintalan tila: Ilo ja Suru Teetee: Tundra
Vuonue: Pentti WoolWomen: Sukkalanka

Neuletiheys: N. 26 s ja 36 krs sileää neuletta = 10 cm x 10 cm 

Puikot: Sukkapuikot 3-3,5 mm käsialan mukaan

Koko (naisen): 

36-37 normaali pohje (38–40 normaali pohje) 38-40 runsaampi pohje

Sari Suvanto Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Sari Suvanto
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili