Pumpuli sukat, FIN

SKU
HFP0053
Varastossa
0,00 €

Anniina Juuti toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan hänen tyyliinsä tällä ilmaisohjeella! Anniina on kolmekymppinen perheenäiti Keski-Pohjanmaalta, ja verrattain uusi tuttavuus neulesuunnittelun saralla. Ammatiltaan hän on ompelija, mutta suurin intohimo käsitöiden saralla on neuleet. Design-ideoita Anniina ammentaa muun muassa ajastaan jonka on viettänyt Australiassa ja Oseaniassa.

Pumpuli on yksinkertainen, suloinen ohje vauvan sukkiin. Helpot, kahden silmukan palmikot neulotaan ilman apupuikkoa. Ohje on kirjoitettu Magic loop -tekniikalle, mutta yhtä hyvin voit käyttää työssäsi sukkapuikkoja. Ohje sopii myös aloittelevalle neulojalle.

Anniina Juuti Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Anniina Juuti
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili