Traditio sarja ohjeet, FIN

SKU
HFP0139
Varastossa
14,90 €

"Näitä kirjoneulesukkia suunnitellessani olen käynyt ihastelemassa karjalaisten esiäitien upeita kirjontatöitä museoiden kokoelmista. Suosittelen lämpimästi myös sinua käymään Finnassa katsomassa millaisia taidonnäytteitä sieltä löytyy https://www.finna.fi/

Traditio-sarjan sukkien jokaiseen pääkuvioon löytyy esikuva karjalaisesta kirjontatyöstä ja olen myös tarvittaessa niitä täydentänyt luovalla otteella täyttämään villasukan vartta paremmin. Jokaisessa ohjeessa on myös mainittu mistä kokoelmasta kuvio on otettu sekä linkki Finnaan.

Ohjeille nimet Aikamieli, Hellikki, Mielitty ja Toivikki löytyivat muinaisista suomalaisista etunimistä. Voit neuloa sukkia itsellesi tai lahjaksi sekä hyväntekeväisyyteen. Kaupallinen käyttö on kielletty.

Tervetuloa Traditio-sarjan pariin!"

Voit lukea lisätietoja jokaisesta mallista ja tilata ne myös yksittäisenä klikkaamalla sivun alareunassa näkyviä kuvia.

Sari Suvanto Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

 

 

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Sari Suvanto
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili