Tuulen värit ohje, FIN

SKU
HFP0052
Varastossa
0,00 €

Anniina Juuti toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan hänen tyyliinsä tällä ilmaisohjeella! Anniina on kolmekymppinen perheenäiti Keski-Pohjanmaalta, ja verrattain uusi tuttavuus neulesuunnittelun saralla. Ammatiltaan hän on ompelija, mutta suurin intohimo käsitöiden saralla on neuleet. Design-ideoita Anniina ammentaa muun muassa ajastaan jonka on viettänyt Australiassa ja Oseaniassa.  

Tuulen värit on keskivaikea kirjoneulemalli geometrisia ja esittäviä kuvioita yhdistellen. Ohjeesta löydät kaksi eri pohkeenleveyttä, normaalin ja leveämmän pohkeen kaavion. Malliin voit käyttää esimerkiksi Novitan 7 veljestä tai Kaupunkilangan Kivijalka -lankaa. Pienten kuvioiden ansiosta voit hyödyntää helposti pieniäkin keränloppuja, joten nämä sukat sopivat vaikkapa jämälankaprojektiksi. Leiki väreillä ja maalaa omat Tuulen värisi!

Anniina Juuti Design

Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Anniina Juuti
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili