Mikä ja kuka on Hand Finnished?

Hand Finnished palvelee kaikkia neulottujen tuotteiden ystäviä suunnittelijoista kaikkiin käden taitoa arvostaviin!

Hand Finnished tarjoaa:

  • Käsin neulottuja tuotteita sekä mittatilauksesta että suomalaisten neulesuunnittelijoiden mallien mukaan
  • Ohjeita, kirjoja ja käsinvärjättyä lankaa neulojille 
  • Suomalaisen myyntialustan ohjeille
  • Mahdollisuuden suunnittelijoille tarjota asiakkaille paikka josta voi ostaa heidän malliensa mukaan neulottuja tuotteita
  • Taitaville neulojille tilaisuuden olla mukana neulomassa Suomen suosituimpia neulemalleja "tosimielellä" niitä arvostaville asiakkaille

Neulojatiimissä meitä on melkein 60 kaiken ikäistä ja kokoista neulojaa ympäri Suomea, ja jokaisella on omat erityistaitonsa ja mieltymyksensä. Hand Finnished valjastaa neulojien taidot niin että tuotteet löytävät ne parhaiten osaavan tekijän ja neulojat saavat neuloa niitä tuotteita minkä tekemisestä eniten nauttivat. Näin syntyvät rakastetut käsin neulotut tuotteet; ei tehtaissa tai pakkopullana vaan rakastetun harrastuksen tuloksena.

Hand Finnished syntyi alkuvuonna 2018. Perustaja Emma Wilson on neulonut pikkutytöstä asti, ja vuosien varrella taidot ovat kasvaneet ja niin on käynyt myös rakkaudelle tätä harrastusta (nyt työtä) kohtaan.

”Kun muutin vuonna 2017 takaisin Suomeen pitkään ulkomailla asumisen jälkeen, aloin konkretisoida pitkäaikaista unelmaani – työtä käsin neulottujen tuotteiden parissa yhdistettynä yritystoimintaan. Toivoin että projektipäällikön taustalla yhdistettynä käsityöosaamiseen pystyisin luomaan vähän erilaisen käsityöalan yrityksen kuin mihin on totuttu. Huomasin että kysyntää neulotuille tuotteille on valtavasti, mutta niiden ostaminen tai löytäminen oli asiakkaalle hankalaa. Tiesin jo valmiiksi että taitoa tästä maasta löytyy joten haaste olikin auttaa asiakasta ja kädentaitajaa löytämään toisensa. Tätä varten syntyi Hand Finnished. Me annamme asiakkaille mahdollisuuden tilata käsin neulottuja tuotteita jopa neulesuunnittelijoiden malleista jotka eivät ole koskaan ennen olleet myynnissä.

Toiminnan toisena vuonna Hand Finnished -konsepti laajentui palvelemaan myös neulojien toiveita ja tarpeita. Valikoimaan tuli neulottujen tuotteiden lisäksi ohjeita, kirjoja ja käsin värjättyä lankaa. Haluammekin olla monipuolinen mekka kaikille neuleiden ystäville, ja on ollut mukavaa huomata että monet asiakkaat ovat kiinnostuneita sekä valmiista tuotteista että erityisesti neulojille tarkoitetuista tuotteista.”

Hand Finnished on taidon ja kysynnän ainutlaatuinen kohtaamispaikka. Tervetuloa!