Villahullu - neuleohjeita 2

SKU
HFB0051
24,90 €

Lisää Villahullun supersuosittuja islantilaistyylisiä neuleohjeita!

Villahullun esikoiskirja julkaistiin elokuussa 2022 ja se saavutti välittömästi suuren suosion. Toinen painos piti laittaa tuotantoon ennakkotilausten määrän takia, ennen kuin kirja oli edes ilmestynyt.

Kirjan käännösoikeuksia on myyty ulkomaille, myös Islanti halusi ostaa oikeudet.

Nyt ohjeita on saatavilla lisää kokonaisen kirjallisen verran. Malleissa on jälleen tunnistettavissa Villahullun moderni sekä pelkistetty tyyli. Mukana on runsaampiakin kuvioita. Tässä kirjassa, kuten edellisessä, neulotaan kaikki mallit alhaalta ylös ja ohjeet ovat selkokielellä kirjoitettu. Kirjan visuaalisesta ilmeestä ei ole nytkään tingitty, inspiroivia kuvia on runsaasti.

Villahullun Neuleohjeita 2- kirjasta löytyvät seuraavat jo Instagramissakin tutuksi tulleet mallit: Alppineule, Alppineule Lite, Elvaneule, Graffineule, Hupineule, Huppuneule, Katajaneule, Kideneule, Laavaneule, Merineule, Merineule Lite, Palatsineule, Palatsineule Lite, Rautuneule, Rautuneule Lite, Riioneule, Saariliivi, Sumuneule Lite, Tinkaneule, Tivolineule sekä Ukkoneule.

Kirjassa on ohjeita yhtä paljon paksulle islantilaiselle Alafosslopi-langalle, kuin ohuemmalle Lettlopi-langalle.

Lisäksi kirjassa on ohjeita asusteille, kuten Halopipo, Uuttuhuppu, Kennopipo ja -tumput, Graffisukat- ja tumput, Lumikauluri, huovutetut Alppitumput sekä Palatsitumput.

Heli Nikulan julkaisemia neulemalleja sekä askeettista mökkielämää pääset ihastelemaan hänen Instagram-tilillään @villahullu. Tilin seuraajamäärä lähentelee jo sataa tuhatta.

Villahullun islantilaistyylisiä neulemalleja neulotaan ympäri maailman, niissä on tervetullut tuulahdus moderniutta.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili