Aika ja avaruus ohje, FIN

SKU
HFP0160
Varastossa
7,90 €

Aika ja avaruus on sukkamalli, joka on tehty noudattaen Kati Mäkelän kehittämää nerokasta Jokakoko-systeemiä. Ohjeessa on siis taulukot ja kaaviot, joiden avulla pystyt neulomaan tämän mallin käytännössä minkä vain kokoiseen jalkaan ja pohkeeseen. Ohjeen tarjoama kokoskaala on valtava: erittäin kapeasta lapsen pohkeesta jopa 54cm ympärysmitan pohkeelle.

Ohjeen taulukoita käyttämällä pystyt valitsemaan neljästä kaaviosta ja kolmesta langanpaksuudesta juuri oikean ilman, että itse pitää soveltaa ainuttakaan silmukkaa.

Jokakoko-mallisto tulee kasvamaan, joten löydettyäsi itsellesi juuri sopivan koon, on helppo valita seuraavasta ohjeesta tismalleen sama. 

Kati Mäkelä Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Kati Mäkelä
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili