Kapuloita rattaisiin ohje, FIN/ENG

SKU
HFP0104
Varastossa
5,90 €

Ruskean ja harmaan sävyissä näistä sukissa tuulahtavat steampunkin höyrykoneiden moottorien tuoksut, harmaan ja mustan sävyissä neulottuna sukat solahtavat mainiosti scififanien ja moottorientusiastien paleleviin koipiin. Yhtään ruuvia ei ole koneistosta löysällä, mutta kapuloita voidaan (toisten) rattaisiin heittää!


Koko: Jalan koko 39 ja pohje n. 37cm ympärysmitalle sopiva, jos neuletiheys 31 s ja 31 krs = 10 x 10 cm. Paksummalla langalla ohjeen mukaan neulottuna saat isommat sukat. 

Lanka:
Lumoava ohut sukka, tai muu vahvuudeltaan 400m/100g lanka 

Lankamenekki: Pohjaväri (tummempi): 71-76g Kuvioväri (vaaleampi): 56-58g

Marjukka Vuorisalo Design 


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Links
Lisätietoja
Suunnittelija Marjukka Vuorisalo
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili