Rosalia-sukat ohje, FIN

SKU
HFP0275
Varastossa
4,65 €

Sukkien pitsikuvio on herkkä ja kaunis. Lyhyen mallikerran ansiosta sukkia on helppo ja mukava neuloa. Mallikerran oppii myös nopeasti muistamaan ulkoa.
Sukkiin voi käyttää erivärisiä jämälankoja, sillä yhteen raitaan menee noin 5 g lankaa. Voit valita sukkiin vain muutaman eri värin tai vaihtoehtoisesti eri värin jokaiseen raitaan! Toisaalta sukat voi myös neuloa yksivärisinä. Ohje sisältää vinkkejä myös sukan varren takaosan neulomiseen sileänä neuleena, kuten kuvien valkoisissa sukissa.
Ohjeessa on kaksi eri kaaviota, joista A on kapeampia raitoja (12 krs) varten ja B on hieman leveämpiä raitoja (15 krs) varten. Voit siis valita, kuinka leveitä raitoja haluat neuloa huomioiden jämälankojen riittävyyden.

Lanka: DK-vahvuinen, esim. Novita Nalle (100g=260m), Kaupunkilanka Rotvalli (100g=260m), Gjestal Maija (50g=130m), Vuonue Pentti (100g=240m) tai muu vastaava

Puikot: 2,75 mm sukkapuikot (tai käsialan mukaan esim. 3mm, kunhan neuletiheys täsmää ohjeen ilmoittamaan tiheyteen)

Menekki: 75–90 g

Tiheys: noin 25 s x 35 krs = 10 cm x 10 cm (sileää neuletta)

Koot: Sopii noin 36–41 kokoiseen jalkaan. Sukissa on yhteensä 56 silmukkaa. Sukan kokoa muutetaan neulomalla jalkaterästä lyhyempi tai pidempi ohjeen mittojen mukaan. Valitsethan itsellesi sopivan puikkokoon, jotta saat aikaan ohjeen ilmoittaman neuletiheyden ja siten myös oikean kokoiset sukat. 

Ronja Södersved Designs


Hei neuloja, tiesitkö että...

...ohjeet tallentuvat omaan ohjekirjastoosi, joten tilauksen yhteydessä sinua pyydetään luomaan tili tai kirjautumaan jos sinulla tili jo on. Latauskertoja on rajaton määrä, ja kaikki ohjeesi pysyvät kätevästi tallessa samassa paikassa.

Saat myös sähköpostissa tilausvahvistuksen, jossa on linkki ohjeen lataamista varten. Ohje on ladattavissa heti ostotapahtuman jälkeen. Mukavia neulomishetkiä sinulle!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Ronja Södersved
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili