Sarin Anna sukat ohje, FIN

SKU
HFP0262
Varastossa
4,90 €

Tämä sukkaohje on osa Sari Suvannon Muistojen sukat -ohjekokoelmaa. Ohjeet ovat myynnissä sekä yksittäisenä että neljän ohjeen kokoelmana.

"Isoisoäiti Annan nimikkosukka. Anna oli emäntänä Suvannon kotitilalla, joka sijaitsi Impilahden Sumerian kylässä. Olen hänestä saanut selville pieniä tiedonrippeitä ja niiden perusteella Anna oli voimakas mutta lempeä nainen. Hän tarjosi kerjäläisille talon vieraanvaraisuutta, kun muut kylässä eivät sitä tehneet, Anna kutsui usein ohi kulkevat koululaiset koulupäivän jälkeen syömään voileipiä ja laittoi lapaset kuivumaan. Sisällissodan aikana Anna valjasti iltamyöhällä hevosen, pakkasi mukaan ruokaa ja vei sitä vastapuolen perheelle."

Lanka ja langanmenekki: Lakian Lairalta Hupulaanen, 85% suomalaista villaa, 15% nylon, juoksevuus n.100g/n. 230m

  • Väri A Luonnonmusta n. 165 g
  • Väri B Maitohorsma n. 60 g

Vaihtoehtoisia lankoja: (100 g / 220–240 m)

Jalovilla: Pässi

Rintalan tila: Ilo ja Suru Teetee: Tundra

Vuonue: Pentti WoolWomen: Sukkalanka

Neuletiheys: N. 26 s ja 34 krs sileää neuletta = 10 cm x 10 cm 

Puikot: Sukkapuikot 3-3,5 mm käsialan mukaan

Koko (naisen): 

36-37 normaali pohje (38–40 normaali pohje, on saman kokoinen kuin koossa 36-37) 38-40 runsaampi pohje

Sari Suvanto Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Sari Suvanto
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili