Viikinkisukat ohje, FIN

SKU
HFP0025
Varastossa
5,90 €

Viikinkisukat on 25-vuotiaan Turkulaisen Hanni Kaartoahon toinen neulemalli. Vaikka Hanni on uusi tulokas neulepiireissä, aloittelija hän ei käsitöiden saralla ole. Ammatiltaan hän on vaatturi, ja harrastanut neulomista ja piirtämistä pienestä pitäen. 

Tämän mallin voit neuloa samaa ohjetta mutta eri vahvuista lankaa käyttäen joko miehelle että naiselle. Ohjeen mukaisella neuletiheydellä saat miehen sukista koko 43 ja naisen sukista kokoa 38. Miehen jalkaan lankasuositus on sport-vahvuinen (260m/100g) sukkalanka, ja naisen jalkaan sopivammat saat käyttämällä fingering-vahvuista (400m/100g) sukkalankaa.

Mallikuvissa "pinkit viikingit" on kokoa 38 ja mustaharmaat miehen viikingit kokoa 43. 

Pituudeltaan nämä sukat ovat puolipitkät eli useimmille puolisääreen. 

Hanni Kaartoaho Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Links
Lisätietoja
Suunnittelija Hanni Kaartoaho
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili