Vohvelikauluri ohje, FIN

SKU
HFP0145
Varastossa
4,90 €

Vohveli on kauluri, jossa yhdistyy huivin ja kaulurin parhaat puolet. Kauluri neulotaan kärjestä ylöspäin samaa, yksinkertaista pintaneuletta toistaen. Ohjeessa on kolme kokoa ja se sopii niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin neulojille.

LANKA JA LANGANMENEKKI: 100-(100)-100 g Filcolana Peruvian -lankaa (100% villa, 100 m / 50 g) ja 25-(25)-25 g Filcolana Tilia silk mohair -lankaa (210 m / 25 g).


PUIKOT: 5 mm pyöröpuikot (40 cm tai pidemmät magic loop -tekniikkaa varten)


NEULETIHEYS: 15 s x 24 krs mallineuletta = 10 cm x 10 cm

KOOT:

1 = juniori (48 cm)

2 = aikuinen S/M (53 cm)

3 = aikuinen L/XL (58 cm)


TARVIKKEET: Parsinneula, sakset ja silmukkamerkki

Anniina Juuti Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Anniina Juuti
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili