Neuleohjekauppa

Tervetuloa Hand Finnished neuleohjekauppaan! 

UUTTA! Voit kätevästi ja nopeasti etsiä koko ohjekirjastosta juuri sinulle sopivia ohjeita! Valitse mitä tahdot neuloa, neuletekniikka, langan vahvuus tai suunnittelija, ja näet kaikki vaihtoehdot helposti. 

Hand Finnished on palvellut sekä suunnittelijoita että neulojia vuodesta 2018. Kuuntelimme miksi ohjeiden myynti ja osto on Suomessa usein vaivalloista, ratkaisimme ongelmat ja siten syntyi Suomen ensimmäinen ja ainoa täyden palvelun ohjekauppa.  

Me teemme yhteistyötä Suomen suosituimpien suunnittelijoiden kanssa, mutta mukana on myös paljon tuntemattomampiakin lahjakkuuksia. Ohjeiden laatu on meille tärkeää ja painotammekin koeneulontoja, kaavioiden hyvää luettavuutta ja ohjeen miellyttävää ulkoasua kaikille suunnittelijoille. Tekijänoikeudet ovat meille tärkeä arvo, ja otamme myyntiin vain ohjeita, joiden suunnittelija varmistaa olevan oman luomistyönsä tulosta. 

HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen omalta tililtäsi kohdasta ”Omat ladattavat tuotteet”. Voit ladata ohjeen heti kun maksu on rekisteröity. Latauskertoja on rajoittamaton määrä jotta voit rakentaa itsellesi mukavan ohjekirjaston!

Haluaisitko oman ohjeesi meille myyntiin?

Lisätietoja löydät täältä:

https://www.handfinnished.fi/haluatko-ohjeitasi-meille-myyntiin

4 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Näytetään valintojen mukaan
Mitä tahdot neuloa?: Käsineet
Neuletekniikka: Pintaneule
Suunnittelija: Ronja Södersved

4 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo