Amerikankarvatonterrierisukat

SKU
HF0112
48,00 €

Villasukat joissa komeilee karvaisen ystävän kuva! Tämä on ihana lahjaidea millä ilahdutat saajan takuuvarmasti, ja omassa jalassa nämä lämmittävät sekä jalkoja että mieltä yhtä varmasti. 

Sukat tehdään konepestävästä keskipaksusta sukkalangasta, ja pohjavärinä on keskiharmaa mistä koiran kuva erottuu hyvin ja pääsee oikeuksiinsa. Varren pituus kantapään alta on joka koossa noin 25cm jotta koiran kuva mahtuu varteen hyvin. 

Voit tilata nämä sukat myös pidemmillä varsilla tai muilla lisähöysteillä jos haluat että sukat koristellaan tassun jäljillä! Alta löydät näitä vaihtoehtoja ja kuvista esimerkkejä miltä nämä lisähöysteet näyttävät. Muista myös valita haluatko koiran kuvan varren ulkosivuille vai kumpaankin sukkaan varren eteen. 

Valitsethan myös pohkeen ympärysmitan. Jos et omista mittanauhaa, voit käyttää apuna tavallista A4 paperiarkkia jonka lyhempi sivu on 21cm ja pidempi 29.7cm. Kaikista tavallisin pohkeen ympärysmitta normaalipainoiselle aikuiselle on 35-39cm, ja sitä pienemmät kintut omistaa yleensä hoikka henkilö ja sitä isommat koot lasketaan vähän muhkeammiksi. 

Hand Finnished Design.

Lisätietoja
Materiaali 75% Villa / 25% Polyamidi
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili