IV Sukkasalaisuus - Lankapaketti

SKU
HFYP0045
39,00 €

LANKAPAKETTI ON LOPPUUNMYYTY!


Huomaathan, että tässä paketissa on vain langat, ei paperisia eikä sähköisiä ohjeita. Ohjetilaus tehdään erikseen, ja ohjeet ilmestyvät tuttuun tapaan omalle tilille ja ilmestymispäivän uutiskirjeessä. 

Kevät-teemaisen neljännen Sukkasalaisuus-tilauksen mukaan voit nyt ensimmäistä kertaa tilata myös lankapaketin! Kevätsalaisuudessa on malleja, joihin aihepiirinsä takia ihan mikä tahansa väri ei sovi, ja tällä paketilla säästyt erilliseltä langanostoreissulta.

Tämä paketti pitää sisällään yhteensä kahdeksan 100 g kerää Lankavan Lysti (200 m / 100 g) ja Mainio (260 m / 100 g) lankaa. Missä suhteessa näitä lankoja paketissa on, säilyköön vielä salaisuutena!

Lankaa on riittävästi kolmeen sukkamalliin, mutta muutamasta väristä jää myös yli erittäin käyttökelpoinen määrä lankaa tuleviin projekteihin. 

Lankapaketti on myynnissä 3.3.2024 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää (tuote saattaa siis loppua aiemminkin). Jokainen lankapaketin tilaaja saa ohjetilauksen alennettuun hintaan 12€ kun kumpikin tuote tilataan samaan aikaan.  Alennus lasketaan automaattisesti kassalla kun kumpikin tuote tilataan samalla kerralla.

 

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili