Kattia kanssa ohje, FIN

SKU
HFP0028
Varastossa
6,00 €

Lumi Karmitsan suunnittelemissa Kattia kanssa -sukissa on vahvistettu hollantilainen kantapää ja kärjessä sädekavennukset. Ohje on kirjoitettu viidellä sukkapuikolla neulottavaksi. Sukat aloitetaan varresta ja neulotaan muutamaa kolmivärikerrosta lukuun ottamatta kahden värin kirjoneuleena. Väriläiskät tehdään jälkikäteen silmukoita jäljentämällä, mutta kuvio toimii hyvin myös ilman kirjailuja. Värejä valittaessa on tärkeää katsoa, että pääväri A on tummempi kuin kuvioväri B, sillä jos värit laitetaan toisin päin, syntyy ei-toivottu negatiiviefekti.

Koko
38

Lanka
Keskipaksu sukkalanka (sport),
juoksevuus n. 50 g / 130 m

  • väri A tumma pääväri, n. 85 g
  • väri B vaalea kuvioväri, n. 45 g
  • väri C vihreä/turkoosi/keltainen, n. 6 g
  • väri D valkoinen/luonnonvalkoinen, n. 6 g
  • väri E vaaleanpunainen, n. 6 g

Puikot
Resoriin, kantapäähän ja kärjen sileään neuleeseen 3 mm:n sukkapuikot ja kirjoneuleeseen 3,5 mm:n sukkapuikot tai käsialan mukaan

Muut välineet
Parsin- tai kirjontaneula silmukoiden jäljentämistä varten

Neuletiheys
27 s kirjoneuletta = 10 cm

Lumi Karmitsa Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Lumi Karmitsa
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili