IV Sukkasalaisuus - Kevät

SKU
HFSS0004

15,00 €

Sukkasalaisuuden keväisen tilauksen aikana pääset nauttimaan lisääntyvästä valosta ja lämpöisten kelien palaamisesta sukkamallien parissa. Tämä tilaus pitää sisällään kolme mysteeristä sukkaohjetta, suunnittelijoinaan:

  • Niina Laitinen (@niinalaitinendesigns, @taimitarha)
  • Jonna Kalliomäki (@villasukkarakkautta, @Villasukkarakkautta By Jonna) ja 
  • Heini Perälä (@heinikkidesign)

Neljäs Sukkasalaisuus (maaliskuu 2024) tuo sinulle tuttuun tapaan upouuden sukkaohjeen joka kuukausi tilauksen aikana. Ohjeet suunnitellaan varta vasten Sukkasalaisuutta varten, eivätkä ne ole muualla myynnissä tilauksen aikana. Ensimmäinen ohje ilmestyy 10.3.2024 ja sen jälkeen joka kuukauden 10. päivä. Kaiken kaikkiaan ohjeita ilmestyy kolme kappaletta, joten tämä on todellakin edellisiä tilauksia lyhyempi Salaisuus.

Kenelle Sukkasalaisuus on suunniteltu?

IV Sukkasalaisuus on suunniteltu kevät mielessä. Monet eivät kesällä neulo, mutta kevät on vielä aktiivista käsitöiden aikaa. Siksi lyhyempi tilaus keväisellä teemalla on omiaan juuri talven taittumisen aikaan ja tämä Sukkasalaisuus mieleinen heillekin, jotka eivät kesällä kaipaa uusia ohjeita.

Sukkamallit ovat kirjoneuletta, teemaltaan keväisiä, ja ohjeet ovat kaikki puolipitkille sukille. Erilaiset jalan koot on otettu huomioon niin, että jalkaterän kokoa pystyt säätämään kokohaitarilla 37-42. Koska polvisukkia ei ole, pohkeen ympäryksellä ei ole näissä sukkamalleissa väliä.

Mallien vaikeustaso on helppo tai keskivertokinkkinen. Aloittelijakin voi näillä ohjeilla onnistua, ja kokeneemmat yhtä lailla nauttia mallien neulomisesta. Sukkasalaisuuden Facebook-ryhmässä voi aina pyytää ja saada apua jos joku asia askarruttaa.

Ketkä ovat suunnittelemassa Sukkasalaisuutta?

Keväisessä Sukkasalaisuudessa ovat mukana ihan ensimmäisestäkin Sukkasalaisuudesta tutut Niina Laitinen, Heini Perälä ja Jonna Kalliomäki. Jokaiselta suunnittelijalta ilmestyy yksi ohje. Jos joku suunnittelijoista on sinulle vielä tuntematon, kannattaa käydä kuikuilemassa heidän sometilejään Facebookissa/Instagramissa (tägit löydät tämän sivun alusta). 

Miksi salaisuus?

Koska se on jännittävää ja kutkuttavaa! Intohimoisille neulojille Sukkasalaisuus antaa iloisen yllätyksen ja uuden projektin kerran kuussa. Joillekin Sukkasalaisuus on ollut mieleinen siksi, että se vie pois valinnan vaikeuden, kun seuraava projekti tupsahtaa eteen automaattisesti kerran kuussa! 

Entäs langat?

Kaikki sukat neulotaan joko keskipaksusta (n. 260 m/100 g) tai paksusta (n. 200 m/100 g) langasta. Aivan ohuesta langasta tehtyjä malleja tämä tilaus ei siis sisällä.

Tällä kertaa tarjolla on myös varta vasten koottu lankapaketti, sillä tässä tilauksessa tarvitaan myös värejä, joita ei voi tyystin erilaisiin vaihtaa. Lankapaketin tilaajat saavat ohjetilauksen edullisempaan 12€ hintaan. Lankapaketti ei ole kuitenkaan välttämätön, vaan voit ohjeen ilmestyttyä tarkistaa varastosi ja tarvittaessa tilata lisää lankoja. Sopivia värejä on saatavilla useasta lankamerkistä.

 

Tervetuloa mukaan Sukkasalaisuuteen - tästä voit kuiskutella kaverillekin!


Ohjeet ilmestyvät omalle tilillesi "Omat ladattavat tuotteet" -kohtaan aina niiden ilmestymispäivinä. Uudet ohjeet lähetetään tilaajille ilmestymispäivänä myös uutiskirjeenä, mutta huomaa, että tilauspäivääsi ennen ilmestyneitä ohjeita ei lähetetä jälkikäteen sähköpostiin. 

Muista kirjautumistietosi omalle tilillesi tarkkaan. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen support@handfinnished.fi. 

Kun teet tilauksen, saat heti käsiisi kaikki jo ilmestyneet ohjeet (jos niitä on sillä hetkellä jo ilmestynyt) omalta tililtäsi ladattavista tuotteista. Tulevia ohjeita pitää valitettavasti odotella niinkuin kaikkien muittenkin!

Voit peruuttaa tilauksesi 9.3.2024 asti, jonka jälkeen tilaus on sitova. 

IV Sukkasalaisuus - Kevät ohjeet:

Ohje #1: Aurinkotuuli - Niina Laitinen Ohje #1: Aurinkotuuli - Niina Laitinen
Ohje #2: Kevätkoivut - Jonna Kalliomäki Ohje #2: Kevätkoivut - Jonna Kalliomäki
IV Sukkasalaisuus - Kevät Ohje #3: Sukkasalaisuus
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista