Reporanka vauvanpeitto ohje, FIN

SKU
HFP0392
Varastossa
8,00 €

REPORANKA-VAUVANPEITTO

Reporanka-vauvanpeiton kirjoneuleosuus neulotaan suljettuna neuleena pyöröpuikolla. Kirjoneuleen valmistuttua työhön ommellaan ompelukoneella purkautumisen estävät ompeleet ja työ steekataan eli leikataan auki ommelten keskeltä. Lopuksi työn sivuilta poimitaan tarvittava määrä silmukoita ja peiton yksivärinen reunus neulotaan pyöröpuikolla suljettuna neuleena.

Ohjeen vauvanpeitossa on käytetty ohutta Filcolana Arwetta Classic -merinosukkalankaa kaksinkertaisena. Voit hyvin käyttää myös jotain paksumpaa lankaa yksinkertaisena; tällöin kannattaa ohjeen neuletiheyttä tavoitella juoksevuudeltaan noin 50 g / 100 m langalla. Tosin langanvahvuudella ja neuletiheydellä ei ole tässä vauvanpeitossa niin väliä, sillä voit toistaa kettukuviota sivusuunnassa ja peiton keskiosan kukkakuviota sivu- ja korkeussuunnassa niin monta kertaa kuin on tarpeen haluamasi koon saavuttamiseksi. Näin ollen voit vauvanpeiton sijaan käyttää tätä ohjetta minkä tahansa kokoisen torkku- tai päiväpeiton tekemiseen. Peiton onteloneuleena neulomiselle ei myöskään ole estettä, sillä sen kuviot toimivat hyvin negatiivinakin.

KOKO
Noin 76 x 96 cm

LANKA
Filcolana Arwetta Classic KAKSINKERTAISENA
50 g / 210 m, 80 % merinovillaa / 20 % nylonia
väri A Hunter Green (147), n. 150 g
väri B Misty Lagoon (266), n. 90 g
väri C Deep Olive (148), n. 35 g
väri D Mustard (136), n. 125 g
väri E Natural White (101), n. 115 g

PUIKOT
Kirjoneuleeseen 5 mm:n pyöröpuikko 80 cm:n kaapelilla ja helmineulereunukseen 4,5 mm:n pyöröpuikko 100 cm:n kaapelilla tai käsialan mukaan

NEULETIHEYS
21 s x 25 krs kirjoneuletta = 10 x 10 cm

Lumi Karmitsa Design


Hei neuloja, tiesitkö että...

...ohjeet tallentuvat omaan ohjekirjastoosi, joten tilauksen yhteydessä sinua pyydetään luomaan tili tai kirjautumaan jos sinulla tili jo on. Latauskertoja on rajaton määrä, ja kaikki ohjeesi pysyvät kätevästi tallessa samassa paikassa.

Saat myös sähköpostissa tilausvahvistuksen, jossa on linkki ohjeen lataamista varten. Ohje on ladattavissa heti ostotapahtuman jälkeen. Mukavia neulomishetkiä sinulle!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Lumi Karmitsa
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili