Elo-sukat ohje, FIN

SKU
HFP0143
Varastossa
5,90 €

Elo-sukat neulotaan varpaista varteen fingering-vahvuisella langalla. Silmukat luodaan Judy’s Magic cast on -tekniikalla ja neulominen jatkuu kaavion avulla. Näitä sukkia koristaa tähkäkuviot, jotka syntyvät palmikonkierroilla. Ohjeessa on kolme eri kokoa, mutta vaihtamalla langan paksuutta tai puikkokokoa, saat vielä enemmän kokovaihtoehtoja.

LANKA JA LANGANMENEKKI: 60–100 g fingering-vahvuista sukkalankaa (420 m /100 g). Mallisukissa on käytetty Camijo BFL -sukkalankaa värissä Mustard.


PUIKKOSUOSITUS: 2,5 mm - 100 cm pyöröpuikot magic loop -tekniikkaa varten
Voit neuloa sukat myös sukkapuikoilla tai lyhyillä pyöröpuikoilla, mutta ohje on kirjoitettu neulottavaksi magic loop -tekniikkaa käyttäen.


NEULETIHEYS: 32 s x 40 krs sileää neulosta = 10 x 10 cm


KOOT:
1 = jalkaterän ympärys 19 cm (35-37) 2 = jalkaterän ympärys 21.5 cm (38-40) 3 = jalkaterän ympärys 23 cm (41-44)


TARVIKKEET: Parsinneula päättelyä varten, sakset ja silmukkamerkki

Anniina Juuti Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Anniina Juuti
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili