Kuukkeli ohje, FIN

SKU
HFP0049
Varastossa
4,90 €

Niina Laitinen on suunnitellut Kuukkeli -villasukkamallin yhteistyössä Sannincon kanssa, ja inspiraationa on käytetty kauniita korvakoruja ja niiden muotoja. 

"Suomalaisessa kansanuskossa kuukkelia kutsuttiin ”sielunlinnuksi”, sillä uskottiin, että metsämiehen sielu siirtyy hänen kuoltuaan kuukkeliin. Nuotiolla kuukkeli käyttäytyykin kuin tuntisi kulkijan. Kuukkelia pidettiin vahvasti myös onnenlintuna, jonka näyttäytyminen toi onnea."

Lanka: 260m/100g, esim. Gjestal Maija, Novita Nalle

Lankamenekki: pohjaväri n. 80g, kuvioväri n. 30g

Puikkosuositus: 3mm

Koko: 38-39 (kokoa voi muuttaa jalkaterää pidentämällä). Sukka on myös helppo muuttaa kokoon 42-43 vaihtamalla lanka paksumpaan 200m/100g lankaan, esim. Gjestal Janne, Novita 7 Veljestä

Niina Laitinen Design 


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Niina Laitinen
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili