Light as a feather ohje, FIN

SKU
HFP0033
Varastossa
6,90 €

Anniina Juutin suunnittelemien Light as a feather -polvisukkien ohje sopii sinulle, jolla on jo hieman kokemusta kirjoneuleen neulomisesta. Vaikeahko kaavio vaatii hieman tarkkaavaisuutta ja mallissa on jonkin verran pitkiä langanjuoksuja, joita on hyvä sitoa matkan varrella paremman neulepinnan aikaansaamiseksi.

Ohut 400m/100g (esim. Drops Fabel) lanka yhdistettynä herkkään kuviointiin palkitsee lopuksi kun saat jalkaasi kauniit sukat!

Kaavioita on kahdelle eri pohkeenleveydelle, 31-35cm ja 35-39cm. Jalkaterän kokoa on helppo muuttaa yksinkertaisen pohjakuvioinnin ansiosta. Kuviota on helppo jatkaa tai lopettaa aiemmin sopivan koon aikaansaamiseksi.

Molempiin kokoihin riittää 100g pohjaväriä ja 50g kuvioväriä, jos tiheys vastaa ohjeen tiheyttä.

Anniina Juuti Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Anniina Juuti
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili