Piña colada ohje, FIN

SKU
HFP0252
Varastossa
6,00 €

Näillä sukilla sopii tanssia cha cha chata Käärijän viisumenestyksen kunniaksi! Kesäinen Piña colada -malli neulotaan kirjoneuleena viidellä sukkapuikolla varresta alkaen. Sukissa on helppo Alma-mummon kantapää, johon raidat tuovat eloa. Raitoja on myös resorissa ja sädekavennusten avulla mukavan pyöreäksi kaventuvassa kärjessä. Ohjeessa kaaviot ovat sekä pysty- että vaakasuunnassa, jotta niitä voi helpommin lukea eri laitteilla.

KOKO
Naisen koko; sukkien jalkaterän pituutta voi säätää.

PUIKOT
Resoriin ja kärkeen 2 mm:n sukkapuikot sekä kirjoneuleeseen 2,5 mm:n sukkapuikot tai käsialan mukaan, lisäksi 1 ylimääräinen isomman koon puikko kiilakavennuksia varten

LANKA
Filcolana Arwetta Classic
50 g / 210 m, 80 % merinovillaa / 20 % nylonia
väri A Black (102), n. 50 g
väri B Disco Green (250), n. 40 g
väri C Hibiscus (371), n. 15 g

NEULETIHEYS
33 s x 36 krs kirjoneuletta ja 36 s x 46 krs sileää neuletta = 10 x 10 cm

Lumi Karmitsa Design


Hei neuloja, tiesitkö että...

...ohjeet tallentuvat omaan ohjekirjastoosi, joten tilauksen yhteydessä sinua pyydetään luomaan tili tai kirjautumaan jos sinulla tili jo on. Latauskertoja on rajaton määrä, ja kaikki ohjeesi pysyvät kätevästi tallessa samassa paikassa.

Saat myös sähköpostissa tilausvahvistuksen, jossa on linkki ohjeen lataamista varten. Ohje on ladattavissa heti ostotapahtuman jälkeen. Mukavia neulomishetkiä sinulle!


 

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Lumi Karmitsa
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili