Vanavesi ohje, FIN

SKU
HFP0036
Varastossa
6,90 €

Maarit Sihvonen on monille uusi tuttavuus neulesuunnittelun saralla, vaikka tästä hänen ensimmäisestä myyntiin tulleesta mallistaan ei sitä uskoisikaan! Vanavesi on yhdistelmä mielenkiintoisia ja kauniita pintaneuleita, ja se sopii joko jonkin verran jo neulomista harrastaneelle, tai kunnianhimoiselle aloittelevalle neulojalle. 

Lanka: Gjestal Maija (juoksevuus 130m/50g) tai muu vastaava saman paksuinen lanka, esim. Kaupunkilanka Rotvalli tai Novita Nalle.

Puikot: 3mm tai käsialan mukaan 

Lankamenekki: noin 160g koon 37 sukkapariin

Neuletiheys:
28 silmukkaa = 10 cm
35 kerrosta = 10 cm

Muut tarvikkeet: Prym Knitting-in elastic -lankaa resoriin (vapaaehtoinen), apupuikko

Mallisukan koko:

  • Pohkeen ympärys n. 35 cm
  • Jalkaterän ymp. n. 22 cm
  • Sukanvarren pituus ennen kantapäätä n. 32 cm, huomioi tämä esimerkiksi tekemällä pidempi resori. HUOM: Ohjeessa vinkkiboxi mm. koon muuttamiseen!


Maarit Sihvonen Design


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Maarit Sihvonen
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili