Vernat ohje, FIN

SKU
HFP0119
Varastossa
5,00 €

Verna on suomalaisen naisen nimi ja se on muunnos latinan sanasta vernus, joka tarkoittaa kevättä, keväistä. Siksi nämä sukat ovat siis Vernat.

Näihin sukkiin suunnittelija Jonna Kalliomäki halusi kevään ensimmäisiä kukkia tulppaaneja ja ihanasti valaisevaa aurinkoa. Siis hempeitä värejä ja kontrastina mustaa, josta hempeät värit erottuvat täydellisesti.

Ohjeessa on kaksi kokoa niin, että varsi on saman levyinen, mutta nilkan kuviosta lähtien kärkeen asti isommassa koossa on hieman enemmän tilaa. Terää voi oikein hyvin muokata itse lyhyemmäksi tai pidemmäksi, kunkin tarpeen ja ennen kaikkea käsialan mukaan.

Ohjeessa käytetään hetkellisesti kirjoneuleessa kolmea lankaa samaan aikaan ja jalkaterän langanjuoksut on pitkähköt.

Lanka ja puikot:

Novitan 7 Veljestä, juoksevuus 100 g = 200 m

Musta (099): n. 70-80 g

Keltainen (288): n. 55-60 g

Vaaleanpunainen (053): n. 15-20 g

Vaaleanvihreä (330): n. 15-20 g

Puikot oman käsialan mukaan. Novitan 7 Veljestä-langan suositus sukkiin on 3,5 mm. Suunnittelijan todellinen tiheys 2,75 mm puikoilla: kirjoneuleessa:
-varressa 22 s/10 cm ja 24 krs/10 cm
-terässä 24 s/10 cm ja 26 krs/10 cm

Jonna Kalliomäki Design 


Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Latauskertoja on rajaton määrä jotta saat koottua mukavan ohjekirjaston itsellesi! Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä.  HUOM! Ohjetta ei lähetetä sähköpostiin vaan saat ladattua sen heti maksutapahtuman jälkeen joko omalta tililtäsi tai tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä!

Ohjeet:
Lisätietoja
Suunnittelija Jonna Kalliomäki
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili